23948sdkhjf

Volvoaxlar för sportchassi

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Att hitta rätt axlar till Volvo med enbart regnumret är inte enkelt. För modeller försedda med Nivåmat, sportchassie eller sänkningssats är det ännu värre. Nu råder reservdelsgrossisten Drivknuten.se bot på det med helt nyframtagna axlar.

Att hitta rätt axlar till Volvo V70, S60, V50, C30 och C70 är ett erkänt bekymmer, men det klurar Drivknuten.se ut i de flesta fall. När det kommer till bilar försedda med Nivåmat, sportchassie eller sänkningssatser så har det enda som funnits att tillgå varit begagnade axlar eller renoverade utbytesaxlar från Volvo. Men inte ens det har varit kassaskåpssäkert - förräns först nu. 

Drivknuten.se som specialiserat sig på delar för drivlinan har länge varit medvetna om problemen med att matcha rätt axlar med rätt modell och dessutom till de modeller som på ett eller annat sätt haft modifierade chassin. Med helt nyproducerade axlar framtagna speciellt för de vanligaste modellerna så är Drivknuten.se både först och helt ensamma om att ha en lösning på de problemen.

Först ut är fyra drivaxlar till Volvo V50, C70, S40 och C30 för höger och vänster sida till manuell respektive automatlåda. Priset för de nyproducerade axlarna ligger på runt 3900 kr per styck inkl. moms ut till kund och de finns redan upplagda på Drivknuten´s lager i Helsingborg. Beteckningen på de nya axlarna är samma som på de vanliga med undantag för tillägget SPS.

Även ytterligare ett antal axlar är på gång bl.a. till Volvo V70 samt till XC70 som inte heller har gått att få fram.

Säkraste sättet att hitta rätt är att först kontrollera via bilens regnr. på Drivknuten´s hemsida och sedan ta kontakt med företagets kundtjänst för exakt matchning. Se exempel på en av de nya drivaxlarna på: Drivknuten.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

1.841