23948sdkhjf

Nyckelmärkning

| Medlemsnyhet | Företag Formac AB

Ge din kundnyckel en identitet idag!

Formac levererar nyckelmärkning till allas behov. Hos oss hittar du olika märkningsvarianter i både papp och plast.

Keytag i plast
Plastmärkningar står väl emot väta och annan smuts. ”Buntbandslåset” gör produkten mycket användarvänlig, allt är i ett stycke och den är enkel att fästa vid nyckeln. Eller varför inte vid oljestickan och att visa kunden när det är dags för nästa oljebyte? Formacs keytag finns i 6 olika färger. De levereras med standardtryck: Nr, Märke, Modell, Färg, men kan även fås med kundanpassat tryck.

Till keytagarna >>>

Nyckelmärkning i papp
Alternativ hittar ni hos Formac nyckelmärkning i papp med eller utan kvittens. Produkterna är enkla att använda och levereras med färdigmonterade gummiband och metallöljetter. Framsidan är förtryckt med fält för Reg. Nr, Modell och Färg. Nyckelmärkningar kan beställas i 4 olika färger som underlättar ytterligare en optimal organisation av era kundnycklar. Kvittensmärkningar har även numrering för smidig och säker matchning. Riv av och ge till er kund. Även Formacs pappmärkningar kan fås med kundanpassat tryck.

Till nyckelmärkningar i papp >>>

Återanvändbar nyckelmärkning
Formacs mest hållbar lösning är en smidig nyckelmärkning i vit, transparent plast. Locket är enkelt att öppna och återförsluta när du behöver byta ut lappen. Självklart erbjuder vi även extra lappar till kompletering av produkten.

Till Formacs hållbarhetslösning >>>


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Formac AB

Moränvägen 10
352 45 Växjö
Sverige
Formac AB

Sänd till en kollega

0.067