23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vi ses väl på lastbilsmässan 22-25 augusti?

Kom och besök oss i monter B07:16. Vi presenterar höstens nyheter och självklart har vi alltid den senaste teknologin inom belysning och installationsmaterial.

Vill du se det enda E-godkända extraljuset på marknaden som levererar 1 lux på 800 meter?

Vi kommer presentera en helt ny innovation inom MAXTEL extraljus som bygger på EVAPOR-teknik, vilket är användning av nanoceller som återfinns i produkternas linser. Vid användning av dessa linser så bevarar du ljuset inom den önskade ljusbilden och minimerar spridningen av ljuset. Du får med andra ord en väldigt precis ljusbild utan spill ljus.

Nano-tekniken kombinerat med det gula ljuset gör EVAPOR-serien till ett självklart val för oss i norden! Vi vill hävda att EVAPOR är det enda E-godkända extraljuset på marknaden som levererar 1 lux på 800 meter.

På varningsljussidan presenterar vi ett banbrytande varningsljus som sprider ljuset hela 150o. Med fyra blixtljus får fordonet 360o spridning!

Till sist får ni inte missa vårt utökade sortiment av installationsmaterial. Du återfinner allt från skyddslang till kabel, kontakter, förbrukningsmaterial och säkringar.

HBA Fordonsteknik AB
Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563218832

Sänd till en kollega

0.047