23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

EcoOnline uppmärksammar företag som aktivt arbetar för att skydda både miljö och medarbetare

| Medlemsnyhet | Företag EcoOnline AB

EcoOnline Award har blivit en tradition på Miljö- och Kemidagarna. Nu är det dags att utse nya kandidater.

EcoOnline Award instiftades år 2011 och det delas ut i syfte att uppmuntra effektiv kemikaliehantering som skapar bra resultat. EcoOnline Award ska lyfta fram företag som aktivt arbetar förebyggande, gör riskbedömningar och har en strategi för substitution i det internetbaserade kemikalieregistret Eco Archive.

Varje år under konferensen Miljö- och Kemidagarna  delas det åtråvärda priset EcoOnline Award ut. Kemikaliehantering är ett arbete som sällan uppmuntras. Det är ett viktigt arbete som ofta går obemärkt förbi, tills någonting går fel. EcoOnline AB vill nu hylla verksamheter som aktivt arbetar för att skydda både miljön och sina medarbetare genom att sköta sin kemikaliehantering på ett utmärkande sätt och därmed motivera andra att göra detsamma. 

Utöver att EcoOnline själva uppmärksammar olika verksamheter har alla möjlighet att nominera sig själva. 


Läs mer och nominera er verksamhet här


Vinnaren av EcoOnline Award 2018 blev Söderenergi AB med motiveringen:

Vinnaren av EcoOnline Award 2018 arbetar för ett hållbart samhälle med uppdraget att minska användningen av fossila bränslen. Miljö- och hållbarhetsfrågor är centrala i verksamheten och man har bl.a. med hjälp av Eco Archive och goda inköpsrutiner tagit kontroll över vilka kemikalier som används i verksamheten. En vinning för både miljö, hälsa och säkerhet. Med en kombination av stort engagemang, samarbete och delat ansvar ute i verksamheten har man skapat förutsättningar för ett lyckat kemikaliearbete.  

Läs mer om konferensen på Kemidagarna.se

Medlemsnyhet

Företag
EcoOnline AB

Drakegatan 7
412 50 Göteborg
Sverige
EcoOnline AB

Sänd till en kollega

0.096