23948sdkhjf

Fortsatt framgång och utveckling i Europas största program av framvagnsdelar

| Medlemsnyhet | Företag Triscan A/S

2017 var på många sätt ett underbart år för Triscan. Dels slutade året med tilldeling av priset som årets leverantör på Auto Awards, men det lyckades också att hålla takt i förhållande till utveckling av programmet av framvagnsdelar.

Programmet är fortfarande det mest omfattande i Europa, produktgruppen har tecknat ett betydande framsteg, och utbyggnaden av delar till både el- och hybridbilar har kommit bra från början.​

"Vi har utökat programmet av framvagnsdelar med mer än 600 nya referenser i 2017", säger produktchef Asger Thybo Geertsen och fortsätter: "Det totala programmet innehåller nu 7.384 referenser och med en täckning på totalt 98,18% av den europeiska bilparken, kan vi fortfarande stoltsera oss av titeln europeisk mästare i framvagnsdelar".

Markant framsteg i försäljning och utveckling av framvagnsdelar
Inom försäljning av traditionella framvagnsdelar, däribland länkarmar, spindelleder, krängningshämmare och styrleder, har 2017 stått för en framgång på mer än 20%. Framgången i försäljningen av framvagnsdelar, som Triscan på eget initiativ har börjat utveckla och producera av, har varit ännu större - mer än 25%. "Det är självklart mycket tillfredsställande att se, att vi har rätt med hänsyn till att starta utveckling och produktion av delar, som hittills inte har varit tillgängliga för det professionella  eftermarknaden", säger Försäljnings- och marknadschef Steen Ray Pedersen.

Framvagnsdelar til el- och hybridbilar
De första delarna till el- och hybridbilar finns redan på hyllorna hos Triscan och många nya kommer att komma under 2018. "Vi utökar redan vårt program av framvagnsdelar till också att inkludera el- och hybridbilar. Vi har till exempel redan delar till Nissan Leaf och Renault Zoe på lager, medan delar till bl.a. Tesla är på väg", förklarar Asger Thybo Geertsen och fortsätter: "Vi utvecklar bland annat länkarmar, krängningsstabilisatorer, styrleder, bussningar till kaross och hjullager till Tesla".

Utvecklingen inom styrväxlar, rattstänger och servopumpar
Flera teknologiska nyskapelser, här under elektriska mekaniska styrväxlar, elektriska rattstänger och elektriska servopumpar, har kommit till över tid och används i ett stadigt ökande antal bilmodeller. Dessa typer av styrväxlar och servopumpar ingår också i Triscans program av framvagnsdelar.

Ett program med många fördelar för både grossisten och verkstaden
Det finns många fördelar förknippad med att välja Triscans program av framvagnsdelar. "Med Triscan som leverantör, kan du nästan slutföra alla förfrågningar. Till detta kommer, att man är säkrad delar i hög och likartad OE-kvalitet, säger Försäljnings- och marknadschef Steen Ray Pedersen och lägger till: "I både vårt eget katalog- och ordersystem TriWeb som i TecDoc/TecCom är det enkelt att hitta all relevanta information om produkterna och inte minst beställa dem".

Medlemsnyhet

Företag
Triscan A/S

Engmarken 11
8220 Brabrand
Danmark
Triscan A/S

Sänd till en kollega

0.071