23948sdkhjf

Triscan wireprogram: Vi ökar, förbättrar och testar

| Medlemsnyhet | Företag Triscan A/S

Med mer än 100 nya wire erbjuder Triscan nu inte mindre än 3 430 referenser i wireprogrammet - och täcker således över 96% av den europeiska flottan inom de primära wiretyperna.

Men wireprogrammet innehåller också växlings wire, choke wire, hastighetsmätare wire, huv- och gas wire och släpvagns wire. Med andra ord täcker vi nästan alla behov.

Alla våra wire tillverkas enligt OE-specifikationer. Det innebär att alla kopplingar, beslag, skydd, etc. är 100% motsvarande till den ursprungliga wiren. Detta garanterar dig den bästa lösningen med avseende på säkerhet och installation.

Förbättring av OE handbroms wire 8140 251127/8140 251128 
I de fall där en OE reservdels konstruktion visar sig vara olämplig, utvecklar vi ibland en förbättrad eftermarknadsversion. Detta är fallet för vår handbroms wire 8140251127 och 8140251128, som har ändrats på flera områden. Beroende på vilken orignal eller eftermarknadsvariant du kan stöta på, kan en eller båda av följande olägenheter uppstå.

  • Wiren kan monteras omvänt
  • Metall låsring på kaliber rostar bort

Omvännt montering 
För att undvika vattenintrång, är ena änden av wiren försedd med en manschett. Vänds wiren felaktigt - wireänden monteras vid samlingsstycket och vice versa - tränger vatten och smuts snabbt in i wiren, vilket avsevärt minskar livslängden.

Metall låsring 
Låsringen i metall, som wireänden på wiren är försedd med, är inte rostfritt och korroderar relativt snabbt. Som ett resultat härav glider wireänden in och ut ur wirens beslag, i vilken den ska hållas fast, varvid damasken - som måste förhindra att vatten tränger in - blir skadad och läckande.

Ovanstående problem uppstår inte med Triscans förbättrade version av wiren. Med en simpel designändring har vi förhindrat, att wiren kommer att vändas om. Dessutom har vi med utvecklingen av en låsring i plast gjort, att det inte kan korrodera.

8140 251127/8140 251128 passar till:

  • Nissan Primastar Buss/Skåp
  • Opel Vivaro Chassi/Combi/Skåp
  • Renault Trafic II Buss/ Chassi/Skåp

 
VISSTE DU ATT…?

  • Triscan utför hållbarhetsprovning på sina wire? Wiren utsätts för ett 100 kg dragprov. Dessutom utförs hållbarhetsprov med 1,5 miljoner repetitioner med 50 kg belastning.
  • Wirens korrosionsskydd testas i salt dimma kammare?
  • Gummikvalitetens åldring testas  i ozon kammare?

Medlemsnyhet

Företag
Triscan A/S

Engmarken 11
8220 Brabrand
Danmark
Triscan A/S

Sänd till en kollega

0.071