23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Mercedes 9G-Tronic växellådstråg med filter!

| Medlemsnyhet | Företag LBM Autoparts AB

Nu finns det i lager hos oss, oljetråg med filter till Mercedes 9-växlade 9G-Tronic växellåda. Förläng livslängden på din växellåda med olja- och filterbyte.

Vi fyller ständigt på med nya produkter för att förenkla för våra kunder, i detta fallet är det i huvudsak våra verkstadskunder som kan dra nytta av den nya produkten vid växellådsservice och oljebyten!

Produktnyhet
LBM225710N
Oljetråg med integrerat filter samt monteringsskruvar till Mercedes 725.0 9G-TRONIC
Orginalnummer:
A7252703707

Relaterade produkter
LBM225710BP
Oljenivå rör Mercedes 725.0 9G-TRONIC oljetråg
Orginalnummer:
A7252712101

LBM225710-SP
Styrpip till Mercedes 725.0 9G-TRONIC oljetråg
Orginalnummer:
A7252716100

De relaterade produkterna kan behöva bytas, men går också ofta att flytta över från det gamla tråget till det nya.

Information Mercedec 9G-TRONIC

När Mercedes 2013 lanserade 9G-Troniclådan var det världens första nioväxlade automatlåda. Först ut med att få lådan var modellen S-Class med dieselsexan E 350 BlueTec, därefter C-Class och E-Class.

Syftet med att ha hela nio växlar är motorn alltid ska kunna arbeta på optimalt varvtal och att i hög fart hålla varvtalet så lågt som möjligt. Under åren har allt fler av Mercedes modeller utrustats med 9G-Tronic. Ett par aktuella exempel är att även företagets Nya Sprinter och de nya laddhybdrid-alternativen av C-klass och E-klass har den niostegade automatlådan.

Hur många av Mercedes bilar som idag har denna automatlåda är osäkert, men helt klart är att det efter fem år är en stor bilflotta och därmed ser också LBM Autoparts en intressant marknadspotential. Företaget befinner sig mitt inne i en intensiv tillväxtfas där några av målen är att utvecklas till en komplett drivlineleverantör, att växa både i Sverige och ute i Europa, och att vara en heltäckande servicepartner till både verkstäder och privatpersoner.

LBM Autoparts
En komplett leverantör av reservdelar till växellådor, fördelarlådor och differential. Vi erbjuder delar till dagens högteknologiska automatlådor så väl som till manuella växellådor, båda äldre och nyare. Hos oss hittar du vad du behöver till automatlådan. Allt från OH-kit, masterkits och hardparts till convertrar, kolvar, trummor, ventilhus och solenoider samt växellådsoljor och verkstadslitteratur. Till manuella växellådor har vi allt du kan tänka dig, bland annat drev, lager, lagersatser och packboxar. Allt från noga utvalda leverantörer. Du kan förvänta dig snabb och kompetent service, oftast med leverans redan nästa dag.

Vi säljer även kompletta växellådor och fördelarlådor. Växellådorna är noggrant renoverade med originaldelar vårt systerföretag STM (Svensk transmission och motor). Växellådorna säljs alltid med garanti på 2 år/ 3000mil. Fördelarlådorna är även de fabriksrenoverade med originaldelar och säljs med samma garanti.

LBM Autoparts finns för dagsläget på två ställen i Europa. Huvudkontoret med lager hittar du i Stenungsund på den svenska västkusten. Vi har även en filial i Velten utanför Berlin i Tyskland med lager och kontor.

Telefon: 031-91 92 54
Websida: www.lbmautoparts.se
E-post: info@lbmautoparts.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
LBM Autoparts AB

Box 180
444 22 Stenungsund
Sverige
LBM Autoparts AB

Sänd till en kollega

0.109