23948sdkhjf

Efterlängtad axel till Saab

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Nya drivaxlar till Saab hör inte till nyheterna varje dag, inte ens hos reservdelsgrossisten Drivknuten.se. Men nu finns det en helt nytillverkad komplett drivaxel till Saab 9-3.

Det börjar som bekant bli svårt att få tag i reservdelar till Saab i allmänhet och delar för drivlinan i synnerhet. Det har Drivknuten.se tagit fasta på och kan nu presentera flera nyframtagna drivaxlar och drivknutar till Saab. Bland annat finns nu en helt komplett drivaxel till höger sida fram för Saab 9-3 i YS3D-karossen. Axeln mäter 930 mm och sträcker sig från växellådan och ut till navet komplett med stödlager och såväl den yttre som den inre drivknuten. Just den inre drivknuten har varit problemet på dessa modeller och flertalet av de axlar som funnits att tillgå har varit s.k. halvaxlar med en tripodknut, men man har då alltså inte fått med någon komplett inre drivknut.

Den nya drivaxeln har beteckningen SA-112207 med ett pris på 3365 kr till konsument.

Som alternativ finns även den s.k. halvaxeln för den som enbart behöver byta den yttre drivknuten och få en ny tripodknut till inre drivknuten. Den har artikelnr. SA-207A med ett konsumentpris på 2295 kr.

Dessa axlar tillsammans med övriga drivknutar och andra delar till drivlinan finns på Drivknuten´s lager i Helsingborg.

Se mer om axlarna till Saab på Drivknuten´s hemsida: Drivknuten.se

 

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.054