23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

LBM Autoparts på Automechanika i Frankfurt!

| Medlemsnyhet | Företag LBM Autoparts AB

LBM Autoparts kommer att för andra gången ställa ut på Automechanika i Frankfurt! Besök oss gärna där! Hall 1:1 Monter: L32

För andra gången ställer vi ut på Automechanika i Frankfurt!
Med en växande marknad och med kontor och lager i Tyskland finns det goda möjligheter att träffa rätt personer samt att visa upp oss för den Europeiska marknaden. Självklart är det även en god möjlighet att att träffa leverantörer, både nya och gamla!

Vi kommer att visa upp ett litet urval av produkter för att ge ett smakprov på vad vi kan erbjuda. Samtidigt kommer man hos oss att ha möjlighet att se hela vårt sortiment i vår webshop.

Ska du besöka mässan men ännu inte har skaffat biljetter så kan vi hjälpa dig, vi har ett större antal fribiljetter som vi kan erbjuda. Kontakta oss så hoppas vi att kunna ses på plats!

LBM Autoparts
En komplett leverantör av reservdelar till växellådor, fördelarlådor och differential. Vi erbjuder delar till dagens högteknologiska automatlådor så väl som till manuella växellådor, båda äldre och nyare. Hos oss hittar du vad du behöver till automatlådan. Allt från OH-kit, masterkits och hardparts till convertrar, kolvar, trummor, ventilhus och solenoider samt växellådsoljor och verkstadslitteratur. Till manuella växellådor har vi allt du kan tänka dig, bland annat drev, lager, lagersatser och packboxar. Allt från noga utvalda leverantörer. Du kan förvänta dig snabb och kompetent service, oftast med leverans redan nästa dag.

Vi säljer även kompletta växellådor och fördelarlådor. Växellådorna är noggrant renoverade med originaldelar vårt systerföretag STM (Svensk transmission och motor). Växellådorna säljs alltid med garanti på 2 år/ 3000mil. Fördelarlådorna är även de fabriksrenoverade med originaldelar och säljs med samma garanti.

LBM Autoparts finns för dagsläget på två ställen i Europa. Huvudkontoret med lager hittar du i Stenungsund på den svenska västkusten. Vi har även en filial i Velten utanför Berlin i Tyskland med lager och kontor.

Telefon: 031-91 92 54
Websida: www.lbmautoparts.se
E-post: info@lbmautoparts.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
LBM Autoparts AB

Box 180
444 22 Stenungsund
Sverige
LBM Autoparts AB

Sänd till en kollega

0.062