23948sdkhjf

Lexus väljer TRICO!

| Medlemsnyhet | Företag Ferdfelt Trading AB

Toyotas val av TRICO har varit mycket framgångsrikt sedan lanseringen för mindre än ett år sedan och nu har Lexus valt att använda TRICO som sin leverantör på sina OE blad.

TRICO valdes av Lexus som ingår i den japanska fordonsgiganten Toyota efter att ha imponerat med kvaliteten, på designen och tillverkningprocessen med sina  hybridblad.
 
I genomsnitt väger TRICO´s hybridblad mer än 40% mindre än det befintliga originalbladet Uni-Blade, som med en fjäderskena och variabel böjning ger ett jämnt tryck längs hela bladlängden för en ren, effektiv torkning. Hybridsortimentet med tvåpunktfästet har beräknats för att ge optimal tryck för varje bladlängd från 350mm till 700mm.
 
Hybridbladet från TRICO har också den nya och bästa Z7 beläggningen, "Best in Class", för att minska friktionen som tillsammans med den naturliga syntetiska gummiblandningen garanterar en längre livslängd.
 
TRICO använder sin egen Variflex programvara för att bestämma de korrekta bladkurvaturerna baserat på glastyp och armtryck för att utforma lämpligt tryck genom hela torkmönstret.
 
Lämplig för alla fyra årstider, klarar det de låga temperaturerna på vintern och motstår det den permanenta ställningen i de varma förhållandena på sommaren.
 
Ansvarig för TRICO, Patrik Ferdfelt: "Det är inte bara Toyota som kan dra nytta av TRICOs avancerade hybridteknologi, samma premiumhybrid design och prestanda finns i vårt populära TRICO Exact Fit program, vilket ger OE kvalitet och styling för fordon utrustade med hybridblad. Dessa inkluderar många populära fordon på vägen som Opel Insignia, Hyundai i10/i20/i30/i40, Kia Cee'd, Mazda 2/3/CX5, Nissan Micra, Toyota Yaris/Rav-4/Auris, BMW X5 och många fler."

I över 100 år har TRICO Products Corporation varit en av världens största tillverkare av torkarbladsprodukter och system med verksamhet i Asien, Australien, Nordamerika, Sydamerika och Europa. TRICO utvecklar avancerade torkarteknologi för fordonstillverkare och förare världen över. TRICOs forskning och utvecklingsteam bedriver stolt TRICO tradition att utforma torkarblad med ledande innovativ teknik för att säkerställa maximal hållbarhet och förbättrad sikt.

För mer information om TRICO torkarblad, besök www.ferdfelt.se eller kontakta Patrik Ferdfelt på Ferdfelt Trading AB på 08-749 35 50.

 


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Ferdfelt Trading AB

Albybergsringen 116
137 69 Haninge
Sverige
Ferdfelt Trading AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.085