23948sdkhjf

Göran Lindö – ny CEO för EcoOnline AS

| Medlemsnyhet | Företag EcoOnline AB

Han har tagit över för Øyvind Robert Thorsen som har lett koncernen till att bli Nordens ledande leverantör inom digital kemikaliehantering och kemikaliedokumentation.

Göran Lindö har anställts som ny CEO på EcoOnline AS. Lindö kommer från positionen som VP SMB & B2C i Dustin Group. 

”Efter en grundlig anställningsprocess är styrelsen och huvudägare, Summa Equity och Viking Venture, mycket glada att meddela att Göran Lindö tackat ja till positionen som CEO. Vi är övertygade om att Göran med sin omfattande ledarskapserfarenhet och engagemang är rätt person för att vidareutveckla det EcoOnline har byggt upp under Øyvinds utmärkta ledarskap” säger Kent Zehetner, styrelseordförande på EcoOnline.

”EcoOnline har ett attraktivt erbjudande och affärsmodell, samt en bred kompetens och en stark kultur som har gett bolaget sin ledande ställning i Norden. Säker hantering av kemikalier är inte bara viktig när det gäller att följa EU-lagstiftningen utan EcoOnline bidrar också med värde för att säkra en attraktiv och trygg arbetsmiljö för anställda. Med detta i åtanke har EcoOnline stora möjligheter till snabb tillväxt inom det spännande och växande området miljö, hälsa och säkerhet. Jag ser därför fram emot att fortsätta utveckla EcoOnline och ta företaget till nya höjder” säger Göran Lindö som tillträdde den 1 maj 2018.

Läs mer om EcoOnline och Göran Lindö

Medlemsnyhet

Företag
EcoOnline AB

Drakegatan 7
412 50 Göteborg
Sverige
EcoOnline AB

Sänd till en kollega

0.073