23948sdkhjf

Tack alla besökare i vår monter på Elmia Lastbil!

| Medlemsnyhet | Företag Ferdfelt Trading AB

Vi kan se att intresset för säkerhetsprodukter nu blivit mer fokus inom många organisationer och fler börjar se nyttan med att investera i säkerhet.

För att lyckas i dagens ekonomiska klimat måste varje verksamhet drivas så kostnadseffektivt som möjligt. Inom säkerhetsområdet finns det ett överväldigande samförstånd och att investera i säkerhet ses som det enda förnuftiga alternativet.

Brigade som är marknadsledare för säkerhetsprodukter för kommersiella fordon och mobila anläggningar lägger stor vikt vid kvalitet och tillförlitlighet. År av forskning ingår i varje Brigadeprodukt för att säkerställa att de uppfyller - och ofta överstiger - samtliga internationella standarder.

Sedan Brigade 1976 introducerade det allra första backlarmet i Europa, har deras uppdrag blivit konstant: Att vara banbrytande och vägledande genom att utveckla ny teknik för att skydda enheter och trafikanter från skador. Produktportföljen omfattar 360° kamerasystem, backkamerasystem, White Sound® varningslarm, Sensorsystem, Radarsystem och digitala inspelare.

Enklare och billigare produkter kan finnas på marknaden, men vi är övertygade om att Brigades prisbelönta produkter erbjuder det bästa avseende kvalitet och tillförlitlighet vilket följaktligen ger ett långsiktigt värde. Brigade uppfyller alla de senaste specifikationer, certifieringar och krav som idag krävs för att vara en pålitlig partner.

För ytterligare information om Brigade, våra produkter och tjänster kontakta
Agneta Ferdfelt 076-868 48 40 alt. agneta@ferdfelt.se

 


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Ferdfelt Trading AB

Albybergsringen 116
137 69 Haninge
Sverige
Ferdfelt Trading AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.068