23948sdkhjf

Schaeffler Automotive Aftermarket ger produktförpackningarna ett nytt utseende

| Medlemsnyhet | Företag Schaeffler AAM GmbH & Co

En klar design, högkvalitativa produktbilder och entydig märkesbestämning

En attraktiv design betonar de höga kvalitetskraven

Schaeffler Automotive Aftermarket ger produktförpackningarna ett nytt utseende

En klar design, högkvalitativa produktbilder och entydig märkesbestämning - med omedelbar verkan globalt, levererar Automotive Aftermarket från Schaeffler reservdelar och reparationslösningar i förpackningar med ny design.

LANGEN, 26. juli 2018. Uttrycken ny och beprövad kallas den omarbetade designen som efterhand kommer att användas på alla produktförpackningar från Schaeffler Automotive Aftermarket. Med målsättningen att synligt understryka den höga kvaliteten på kittets innehåll, kommer stora, högkvalitativa och fotorealistiska avbildningar av enskilda produkter och kompletta reparationslösningar nu att visas på förpackningarna. För första gången sätts nu också fokus på det samlande varumärket Schaeffler, som visas på en framträdande plats, direkt ovanför den aktuella produktavbildningen.
Den tryckta banderollen på förpackningen säkerställer därvid att kunder och bilverkstäder även i framtiden snabbt kan se det aktuella produktmärket. Banderollen har olika färger beroende på produktmärke. LuK i typiskt gul, märket INA i grön och FAG i röd färg. Därutöver finns en produkt¬beteckning på 10 språk.
”Hög kvalitet ligger bakom varje detalj hos oss – från enskilda kopplingar, till tillbehör som skruvar och muttrar, vilka ingår som en del i många av våra reparationslösningar. Det är precis dessa höga kvalitetskrav som vi visar genom den nya förpacknings-designen”, betonar Rouven Daniel, chef för marknadsföring och kommunikation inom Schaeffler Automotive Aftermarket. ”Förutom detta har vår organisation för fordonseftermarknad knutits tätare till Schaefflergruppen, genom grundandet av en självständig division fr.o.m. 2018-01-01. Genom detta syns vårt samlande varu¬märke Schaeffler ännu tydligare på produktförpackningarna och kommer att stärkas ytterligare genom populariteten hos de etablerade varumärkena. Samtidigt ser vi dock till att våra produktmärken och egenskaperna förknippade med dessa förblir igenkänn-bara hos bilverkstäder och butiker.”
Vid val av material och tillverkningssätt har Schaeffler tagit hänsyn till stränga ekologiska standarder enligt sin permanenta strategi ”Ansvar för morgondagen”.
Mer information om produktprogrammet från Schaeffler Automotive Aftermarket finns på online-portalen REPXPERT (www.repxpert.de). Förstahandsinformation får du dessutom på Automechanikamässan i Frankfurt, som äger rum 11 – 15 september 2018. Möt oss på Frankfurtmässans forum, monter A01. Mer information finns på www.schaeffler.com/automechanika.Vare sig det gäller personbilar, lätta och tunga lastbilar, eller traktorer – på verkstädernas och butikernas hyllor hittar du produkter från Schaeffler under märkena LuK, INA och FAG i förpackningar med ny design i framtiden.

Medlemsnyhet

Företag
Schaeffler AAM GmbH & Co

Paul-Ehrlich Str. 21
63225 Langen
Tyskland
Schaeffler AAM GmbH & Co

Sänd till en kollega

0.089