23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

HBA lanserar en helt ny serie Maxtel extraljus!

| Medlemsnyhet | Företag HBA Fordonsteknik AB

Men vad är egentligen EVAPOR? Och vad är det som gör den tekniken så passande för oss i Norden?

MAXTEL EVAPOR är utvecklad med den nya EVAPOR-tekniken vilket är en speciell optisk lins som ger 20% mer ljus framåt jämfört med en traditionell lins. Den nya EVAPOR-tekniken ger extraljuset ett varmare ljus, överlägsen kontrast och ljusbild, utmärkt för mörka nordiska höstnätter och vinterkvällar.

EVAPOR-tekniken är vår senaste innovation inom extraljussortimentet och tekniken bygger på användningen av nanoceller som återfinns i produkternas linser. Vid användning av dessa linser så bevarar du ljuset inom den önskade ljusbilden och minimerar spridningen av ljuset. Du får med andra ord en väldigt precis ljusbild utan spill-ljus. Nano-tekniken kombinerat med det gula ljuset gör EVAPOR-serien till ett självklart val för oss i norden!

Det gula ljuset tillsammans med EVAPOR-tekniken ser till att du får en skarpare bild och en mycket tydligare kontraståtergivning vid körning i dålig väderlek under höst- och vinter! Det gula ljuset är mindre tröttande, ger dig en klarare bild av vad som lurar i mörkret och uppnår liknande resultat som vid användning av gula nattglasögon för bilkörning eller skidglasögon med gula linser.

>>Till Maxtel Evapor extraljus >>

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
HBA Fordonsteknik AB

Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Sverige
HBA Fordonsteknik AB

Sänd till en kollega

0.063