23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Två Experter Blir En

| Medlemsnyhet | Företag ColorGlo International Sweden AB

ColorGlo flyttar in i MrCaps lokaler! Hos MrCAP Sundsvall finns nu även ColorGlo som specialiserar sig på restaurering av inredningar för bilar, båtar, möbler och offentliga lokaler.

Det är entreprenören Ulf Holmsten som nu satsar på en helhetslösning till sina kunder. Genom att driva både ColorGlo och MrCap kan han erbjuda två tjänster i absolut högsta klass. Det är en spännande framtid jag går tillmötes säger han. Om allt faller väl ut kommer vi även starta upp i Umeå med samma lösning. 

Vi kan driva båda verksamheterna i samma lokal och behöver inte göra några ombyggnader för detta. Bilfirmor har jag redan samarbete med säger han. Nu behöver bilarna inte först köras till MrCap och sedan ColorGlo utan allt kan utföras under samma tak. De kommer spara både tid och pengar menar Ulf. Att båda koncepten är extremt miljömedvetna är också en bidragande faktor att driva dem båda. 

Jag har enbart fått positiv respons från kunderna. Både MrCaps och ColorGlos franchiseansvariga står bakom att de nu har samma franchisetagare i Sundsvall.

Nu är det bara att leverera tjänster i världsklass säger Ulf. Får man nöjda kunder kommer det att sprida sig, det är jag helt säker på. 

"ColorGlo flyttar in i MrCaps lokaler! Hos MrCAP Sundsvall finns nu även ColorGlo som specialiserar sig på restaurering av inredningar för bilar, båtar, möbler och offentliga lokaler. Vi ser en spännande framtid för båda varumärkena!" säger man från MrCaps huvudkontor.  

Medlemsnyhet

Företag
ColorGlo International Sweden AB

Karbingatan 12
254 67 Helsingborg
Sverige
ColorGlo International Sweden AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.062