23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

ColorGlo etablerar närmre samarbete med försäkringsbolagen

| Medlemsnyhet | Företag ColorGlo International Sweden AB

Reparera eller byt ska det heta. Inte förrän nu har försäkringsbolag kunnat erbjuda kvalité-reparationer på skadad inredning. Skador vid olyckor eller inbrott går numera att återställa utan behöva byta till nytt.

Det är främst Länsförsäkringar som skriver avtal med ColorGlo. Att reparera något istället för att byta ut det ligger i tiden. Det är en win-win situation för kunder, försäkringsbolag och miljö. Dessutom går det snabbare att laga än att beställa nytt. 

Länsförsäkringar har haft samarbete med ColorGlo en längre tid, men upprättar nu nya avtal som säger att man först ska återställa skador med hjälp av reparationer istället för att byta ut de skadade delarna mot nytt. Detta gäller reparation av läder, plast, vinyl och tyg. Det handlar om skrapmärken från glassplitter, märken från verktyg vid bilinbrott eller skador från olyckor. 

ColorGlo finns på 26 orter i Sverige och firar i år sitt 10-års jubileum. Konceptet etablerades dock redan 1976 i USA och finns representerat i 52 länder världen över. Vattenbaserade och miljövänliga produkter som dessutom är ISO9001 certifierade.  


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
ColorGlo International Sweden AB

Karbingatan 12
254 67 Helsingborg
Sverige
ColorGlo International Sweden AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.079