23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nya drivaxlar till nyare Volvo-modeller

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Reservdelsgrossisten Drivknuten.se fortsätter ta fram helt nya drivaxlar som annars bara finns att tillgå som renoverade utbytesaxlar. Senast i raden av nyheter är ett antal drivaxlar till nyare Volvo-modeller.

Drivknuten.se som specialiserat sig på delar för drivlinan, har nu tagit fram ett antal helt nyproducerade axlar för de allra senaste Volvo-modellerna. Drivknuten.se, är därför både först ut och dessutom helt ensamma om de nya axlarna som annars enbart finns att tillgå som renoverade utbytesaxlar via Volvo.

I första omgången är det sex olika nya drivaxlar till Volvo V60, S60, S80, V70, V40 från karossmodellerna från 2011 och nyare, till såväl både manuell och automat. Även till flera D4-modeller med lite olika motoreffekt. Priserna ligger inledningsvis mellan 2695 kr och 3295 kr inkl. moms före verkstadsrabatt.

Säkraste sättet att hitta rätt är att först kontrollera via bilens regnr. på Drivknuten´s hemsida och sedan ta kontakt med företagets kundtjänst för exakt matchning. Se mer om de nya drivaxlarna på: Drivknuten.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.047