23948sdkhjf

Olja- och filterpaket till DSG

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Reservdelsgrossisten, Drivknuten.se som även har ett heltäckande sortiment av olja från Gulf, har nu tagit fram ett komplett olje- och filterkit till DSG-växellådan DQ500.

Drivknuten.se fortsätter utveckla sitt sortiment av delar för drivlinan och även när det gäller smörjmedel och olja genom att hitta rätt produkter till rätt användningsområde eller som i detta fallet plocka fram ett komplett olje- och filterbytespaket till DSG-lådan för Audi och VW´s prestandamodeller..

Den sjuväxlade dubbelkopplingslådan DQ500 med våtlameller dras med ett oförtjänt dåligt rykte. Det viktigast av allt är att byta oljan och filter minst var 6000:e mil, och inte en kilometer senare. Helst ännu nu oftare för att undvika bekymmer. Många av de som fått problem har helt enkelt enbart bytt olja eller filter men oftast inget dera, i alla fall inte inom rätt intervall.

Drivknuten.se har nu därför tagit fram ett komplett kit med 8 liter Gulf DCT-olja för DQ500-lådan med tillhörande filter. Hela kitet med både olja och filter säljs till paketpriset 1399 kr.  

För ytterligare information klicka på länken för att komma till kitet: Drivknuten.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.125