23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Smartrep.info hjälper vid problem ang. montering av hjullager

Syftet med smartrep.info är att uppmärksamma för mekaniken om speciella förhållanden, som gäller vid montering och säkerställa problemfri drift.

Det är ungefär 1½ år sedan, som vi lyfte slöjan för vårt den gången helt nya koncept smartrep.info. Syftet med smartrep.info är att uppmärksamma för mekaniken om speciella förhållanden, som gäller vid montering och säkerställa problemfri drift. Vi pratar inte om generaliteter, men bara förhållanden som vi från vår behandling av reklamationer kan se ofta är förbisedda.
 
En av de senaste smartrep.info är angående hjullager version 2.1. till VAG, Ford, Mazda och Volvo. Här har vi upplevt många exempel på reklamationer på grund av felaktig montering, eftersom specialverktyg inte har använts. För att säkerställa korrekt avmontering och speciell montering av dessa hjullager, krävs användning av specialverktyg - detta är absolut nödvändigt, för att undvika skador på lageret under montering.

Genom att skanna QR-koden på hjullagrets förpackning och sedan ange artikelnumret på den delen, får du tillgång till användbar information om vilka specialverktyg som ska användas, hur man använder de enskilda verktygen - och vilka saker som man ska vara särskilt uppmärksamma på.
 
Prova själv: Gå till smartrep.info och skriv in 8530 67105. Här hittar du också en länk till monteringsvideo, där tillvägagångssättet visas steg för steg:​ https://youtu.be/z698uAT2VS4.

Och fungerar det efter avsikten? Vår erfarenhet har tydligt visat, att görs extra ansträngning för att öka medvetenheten om problem med en produkt ... ja så har det faktiskt en direkt mätbar effekt som kan läsas på reklamationerna.
 
Hur många produkter är märkt med smartrep.info-etikett?
Syftet med smartrep.info konceptet är inte att göra så många smartrep.info som möjligt. Målet är att synliggöra och framhäva de produkter, där extra insats måste göras för att monteringen ska förlöpa felfritt - så att reklamationer undviks. Sedan starten av konceptet är mer än 200 produkter inom följande produktgrupper märkt med den speciella smartrep.info-etiketten:

  • Hjullager, hjullager sats, hjulnav
  • Micro-v remmar och sats
  • Fläktremmar och sats med/utan vattenpump
  • Stödhjul, spännrullar
  • Handbromswire
  • Bromsok
  • Tändspolar
  • EGR ventiler
  • Termostater
  • Vattenpumpar
  • Styrväxlar
  • ABS-sensorer

Bra service och kompletta reparationer ger glada och nöjda verkstadskunder
Hjälp till självhjälp kan man också bli frestad att kalla det -  för ju tidigare i processen man "fångar" ett problem," ju "billigare" slipper bilägaren, verkstaden, grossisten och Triscan, både tidsmässigt, med färre bekymmer och inte minst ekonomiskt. Med andra ord gör vi det lätt att göra det rätt.

Triscan A/S
Engmarken 11
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
VAT nummer: DK27755968

Kontaktperson

TFA
Thomas Fuglsang Andersen
+45 87433348 tfa@triscan.dk

Sänd till en kollega

0.032