23948sdkhjf

ELBIL

Nya Volkswagen ID 3 på svensk mark

De första exemplaren av nya elbilen Volkswagen ID 3 börjar rulla av båtarna i svenska hamnar. Förra veckan kom nästan 200 bilar till Halmstad och i går kom 300 ID 3 till hamnen i Södertälje.

Världspremiär för Audis kommande elbil

Audi visar upp nästa version av elbilen som går i produktion 2021.

Elbilens motsvarighet till reservdunk

Tyskland höjer bonusen vid köp av elbil

Så kan elbilen laddas i hemmet

Bilen som ändrar storlek under körning

Tänk dig totalt trafikstopp hem från jobbet. Vore det då inte najs om bilen kunde ändra storlek så att du skulle kunna smita emellan precis som om att du hade en motorcykel?

Teslas autopilot stannar bilen vid rött ljus och stopplikt

Polestars reklam fälls av RO - lovade frisk luft

Reklamombudsmannen (RO) fäller Polestars reklam efter att elbilstillverkaren skrivit ”Goodby air pollution” i en annons.

BMW fortsätter utveckla bränsleceller

Tyska BMW fortsätter med sin forskning och utveckling av bränslecellsteknik och vätgas. Företaget ser det som ett av fyra ben att stå på för framtida framdrivningssätt.

Polestar Space öppnar i sommar

I sommar öppnar Polestar Space i Stockholm och Göteborg. De är bland de första av de 50 stycken som är planerade att öppna på centrala platser i storstäder i världen under 2020.

Klassiska Folkabussen blir eldriven

För 70 år sedan, 1950, startade serietillverkningen av Volkswagens minibuss T1 – T för Transporter. Nu erbjuds konvertering till eldrift för klassikern.

Produktionen av Polestar 2 har startat

Medan många bilfabrikanter stoppar sin produktion på grund av coronaviruset gör Polestar tvärtom. Bilmärket har börjat bygga sin helt elektriska modell Polestar 2 i fabriken i Luqiao, Kina.

Elbilsladdning gav Defa rekordomsättning

Tesla bygger fabrik för Cybertruck

Hedin utökar med Byton

Ford presenterar helelektriska Mustang Mach-E

För första gången på 55 år utvidgar Ford Mustang-familjen med Mustang Mach-E. Modellen lanseras i Sverige under 2020 och är en del av ett omfattande sortiment av elektrifierade modeller.

Sänd till en kollega

0.047