23948sdkhjf

FORD

Ford Bronco gör comeback

Ford Bronco har återvänt till bilscenen efter 25 års uppehåll. Den nya Bronco blir en stentuff ”mid-size” suv enligt amerikanska mått och kan redan förbeställas, om man bor i USA.

Ford får ny vd

Ford anställer två robothundar

USA:s mest sålda bil byter skepnad

Fords mestsäljande pickup växlar generation.

Tomma bilfabriker fylldes med respiratorer

Konstgjort fågelbajs ska förbättra lackkvaliteten

1

Ingen räckviddsångest i eldriven dragracingbil

Ford tillverkar coronaskydd åt medarbetare

Ford: Service utan mänsklig kontakt

Ford i Sverige börjar, tillsammans med sina återförsäljare, erbjuda en ny servicemöjlighet för sina verkstadskunder.

1

Respiratorer istället för bilar

I takt med coronavirusets härjningar har bilfabrikanterna bommat igen sina fabriker. Viruset har dessutom skapat ett akut behov av fler respiratorer, som nu bilföretagen kanske kan tillverka.

Ford vill låta som en viskning

Hur tyst är en modern bil? Inte tyst nog, tycker Ford. Nu presenterar biltillverkaren flera ljudförbättringar som går undernamnet ”Whisper Strategi”.

Gamers designar Fords virtuella racerbil

1

Hedin Automotive tar över Ford i Sverige

Ford utvecklar unika 3D-printade låsmuttrar

Allt i Plåt i Åseda får Ford-certifiering

Fords Qualified Vehicle Modifier (QVM), är en kvalitetsäkring för att säkerställa att byggnationer av fordon görs på rätt sätt. Nu har Allt i Plåts anläggning i Åseda blivit godkänd för byggnation av färdtjänstbuss på Ford Transit.

Batterifejd kan påverka elbilsproduktion

Två av världens ledande batteriproducenter för elbilar har hamnat i luven på varandra. Nu flyger det anklagelser om stulna affärshemligheter och stämningar för patentintrång.

Ford vinner årets transportbil och årets pickup

Ford Transit Custom Hybrid-serien utsågs till International Van of the Year 2020 och Ford Ranger tog hem International Pickup Award 2020.

Ford presenterar helelektriska Mustang Mach-E

För första gången på 55 år utvidgar Ford Mustang-familjen med Mustang Mach-E. Modellen lanseras i Sverige under 2020 och är en del av ett omfattande sortiment av elektrifierade modeller.

Holmgrens Bil blir ny Ford-återförsäljare

Holmgrens Bil ansluter sig till Fords nätverk av återförsäljare. Holmgrens kommer att ta in Ford i sitt sortiment på tre orter i Sverige: Jönköping, Nässjö och Örebro.

Så identifierar Ford olycksdrabbade vägsträckor

Med hjälp av data insamlad från uppkopplade fordon har Ford identifierat vilka sträckor som är mer olycksdrabbade än andra. Insikterna är nu en del av en omfattande studie som visar hur relativt enkla förbättringar av vägar och korsningar kan minska antalet trafikolyckor markant.

Ford lanserar allt fler elektrifierade bilmodeller

Ford godkänner transportbilar för HVO

Sänd till en kollega

0.062