23948sdkhjf

Säsongspremiär för Porsche Carrera Cup Scandinavia

Volvo är svenskarnas drömbil

Elnätet stresstestas - så ska det klara ökad elbilsladdning

Teknikföretagen: slopa momsen på nya bilar

Mats Kinnwall, chefsekonom på Teknikföretagen, vill att staten ska slopa momsen på nya bilar. Detta för att svensk bilbransch är en så tung motor i ekonomin.

Plus

Tema Personal/Rekrytering: Upplands Motor värdesätter social kompetens

Finansbolagen får inget likviditetsstöd – ett problem

Karensdagen slopas – och stopp för stora sammankomster

Däckmässan i Köln 3D-printar däck

Slutspurt gav Europa plus i bilförsäljningen

Haldex vice vd invald i inflytelserik branschorganisation

Upplands Motor har öppnat ny Fordanläggning

Siktar mot ”Himlens port” med eldrivna ID.R

Den 2 september kommer Volkswagen att ta sig an den hisnande vägen Big Gate Road på berget Tianmen i Kina. Målet är att sätta rekord med den helt eldrivna tävlingsbilen ID.R.

Transportstyrelsens kovändning i skattefrågan hotar knäcka husbilsbranschen

Nu kommer "WLTP-skatten" för nya husbilar

Från den 1 september 2019 är det krav på att vissa husbilar ska vara testade med en ny metod för koldioxidutsläpp och bränsleförbrukningen, ett så kallat WLTP-värde. Husbilens WLTP-värde kommer att ligga till grund för beskattning. Husbilar som redan är registrerade påverkas inte av de nya reglerna.

Framtidens verkstadsteknik på Inspirationsdagen i Stockholm

En liten sensor/kamera som riktas mot verkstadens lyftar kan ge en oanad ökning av beläggningen på verkstaden. På Inspirationsdagen 100% Verkstad den 27 september på Training Partner i Arlandastad finns det möjlighet att få veta mer om den här tekniken.

7

Han vet hur man hamnar högst upp på Google

Marknadsföring som inte kostar en krona, men ändå ger avtryck på nätet? Vi har bett ABS Wheels marknadschef Jorge Castro förklara hur man kan lyckas med sin marknadsföringsstrategi.

"Karin" tar artificiell intelligens AI in på bilverkstaden

Karin är egentligen inte en person - Karin är namnet för Autopilotens AI (artificiell intelligens) som med grunddata för exempelvis ägarbyten, servicehistorik, besiktningshistorik, nyinflyttade och sålda bilar beräknar hur servicemognaden ser ut för både individer och fordon bland de du inte har som kunder idag samt bland de du riskerar tappa som kunder.

Snyggt tävlat av motorbranschen på Yrkes-VM!

Programmet klart för Inspirationsdagen 100% Verkstad i Stockholm

Årets sista Inspirationsdag 100% Verkstad den 27 september på Training Partner i Arlandastad har ett mycket starkt program. Ett program som vänder sig till alla som jobbar på fordonsverkstäder.

Livsfarliga bilister kör med för lågt lufttryck i däcken

Enligt förra årets däckrazzia har var femtonde bil minst ett däck med så lågt lufttryck att det kan jämföras med punktering eller på gränsen till punktering.

Nu öppnar Polestar sin första fabrik i Kina

Elbil på laddning startade brand i Luleå

Flera radhus blev totalförstörda efter en brand som startade i en laddhybrid på Hertsön i Luleå. Branden spreds från bilen via en carport till radhusen. Ett 20-tal personer fick evakueras.

Mekonomens vd om starkt kvartal och framtiden

Hedin Bil fortsätter att växa i Belgien

Sänd till en kollega

0.734