23948sdkhjf

Hedin börjar att sälja Lotus

Det klassiska bilmärket Lotus kommer att erbjudas under Hedin Bils flagg i Sverige. Dessutom blir det Hedin Automotive som kommer att agera som officiell agent för varumärket i Nederländerna. 

Hedin Mobility Group och Lotus inleder ett partnerskap vilket gör att Hedin Mobility Group blir officiell agent för Lotus i Sverige och Nederländerna. Avtalet omfattar försäljning av Lotus-bilar samt tillhörande servicemarknadstjänster.

Det meddelar företagen i ett pressmeddelande.

I Sverige kommer återförsäljargruppen Hedin Bil att representera Lotus på en anläggning i Göteborg med bästa läge, medan Hedin Automotive i Nederländerna blir officiell agent för varumärket i Amstelveen, Veghel och snart även i Rotterdam-regionen.

Anders Hedin, grundare och vd för Hedin Mobility Group kommenterar partnerskapet i pressmeddelandet:

– Vi är stolta över att inleda partnerskap med Lotus och vara en del av varumärkets marknadsetablering i Sverige och Nederländerna. Samtidigt som Lotus håller på att förvandlas till ett globalt prestandavarumärke finns det också starka kopplingar till Göteborg där vi är baserade – både vad gäller den nya Eletre i sig och företaget som helhet – vilket gör detta partnerskap ännu mer spännande. Vi ser fram emot att inleda denna resa tillsammans med Lotus och stödja dem i att skapa en kundupplevelse värdig detta berömda varumärke.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094