23948sdkhjf

Carla kör fast ränta vid privatleasing

Carla inleder ett samarbete med leasingjätten Arval för att erbjuda privatleasing av elbilar. Nu kan svenska kunder kan privatleasa nya elbilar med fast ränta.

Carla vill vara en “one stop shop” för att köpa, sälja och äga elbil. Bolaget vuxit rekordsnabbt sedan lanseringen 2021. Nu vässar de sitt erbjudande genom ett samarbete Arval Sverige för privatleasing av nya elbilar. 

Till en början erbjuds nya Tesla Model Y, Tesla Model 3 och Volkswagen ID.4 till en fast ränta under hela leasingperioden på 36 månader. Dessutom ingår en rad extra förmåner såsom service, reparationer och assistans, liksom fri och omgående hemleverans i hela landet.

– Privatleasing är något som vi vet är eftertraktat av många och därför ett naturligt steg i Carlas växande erbjudande. Genom samarbetet med en så pass stor och etablerad partner som Arval kan vi erbjuda leasing till en väldigt attraktiv prisnivå med fast ränta och en rad andra förmåner som vi vet att kunderna kommer att uppskatta, säger Patrik Illerstig, vd och medgrundare på Carla i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093