23948sdkhjf

Veho Bil sluter avtal med KGK

Veho Bil ingår avtal med KG Knutsson för att effektivisera verksamheten. Nu ska antalet leverantörer skalas ned och ersättas med KGK:s produktkatalog.

KGK blir leverantör av material och utrustning till Veho Bils nio anläggningar i Sverige. Veho Bil säger i ett pressmeddelande att de då kan "behålla den höga och professionella servicegrad de utlovar till kunderna, samtidigt som de kan skära ner i antalet leverantörer genom att använda KGK:s breda produktkatalog för flera olika behovsområden så som reservdelar, förbrukningsmaterial, verkstadsutrustning och andra verkstadsartiklar".

– Vi är väldigt glada över det här avtalet med KGK. Vi sparar tid i planering och logistik, vilket kommer att underlätta för många av oss på Veho Bil, säger Metin Basberber, vd på Veho Bil Sverige i ett uttalande.

Veho Bil ett familjeägt företag och med avtalet med KGK får de en leverantör att arbeta långsiktigt, hållbart och nära med i både större och mindre frågor.

– Vi är en komplett leverantör som med gott självförtroende kan erbjuda det våra kunder efterfrågar inom tillbehör, nya såväl som begagnade reservdelar, förbrukningsmaterial och logistik. Bland annat genom vår tjänst samma-dag-leverans och våra regionala logistikcenter/butiker. Vi arbetar transparent och öppet mot våra kunder för att deras behov ska tillgodoses. Därför känns det väldigt bra att kunna presentera ett avtal med Veho Bil som en bra och seriös samarbetspartner, säger Johan Lindén, national key account manager på KGK i ett pressmeddelande. 

KGK ser fram emot samarbetet med Veho Bil och de synergieffekter som dessa två företag kommer att kunna ha fördel av i och med samarbetet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093