23948sdkhjf

Hedin bil gör en Ford-satsning i Borås

Borås får en fullserviceanläggning för Ford. Hedin Bil hoppas mycket på etableringen.

Hedin Bil har öppnat en helt ny fullserviceanläggning för Ford i Borås. 

Den är på cirka 6 000 kvm över tre plan och erbjuder försäljning av nya och begagnade Ford person- och transportbilar, reservdelar samt servicemarknadstjänster. 

Till en början är det 15 medarbetare men målet är den ska växa tillsammans med verksamheten. 

Magnus Hemmarö är platschef  och har över 30 år i branschen som Ford-säljare.

– Personligen känns det otroligt roligt att nu fortsätta min karriär med Ford i dessa fina lokaler och jag vet att hela teamet är väldigt glada över att vara igång på vår nya anläggning. Här har vi utrymme att visa upp hela Fords utbud av personbilar och transportbilar – inklusive den ikoniska Ford F-150, världens mest sålda pickup. Dessutom kommer vi satsa stort på begagnade fordon med ett gediget utbud, säger Magnus Hemmarö i ett pressmeddelande.

Även Johan Kempas, vd för Hedin Mölndal Bil som är Sveriges största återförsäljare av Ford, gläds över satsningen i Borås.

– Detta blir ett enormt lyft både för våra medarbetare och våra kunder. Jag vill ge en stor eloge till personalen för deras fantastiska arbete under det senaste året och ett stort grattis till en framgångsrik flytt och öppning. Vi är glada över att fortsätta växa med Ford med denna otroligt fina anläggning, där vi kommer kunna lägga allt fokus och all expertis på vårt varumärke. Det är en spännande satsning som innebär att vi inte bara kommer betjäna befintliga och nya Ford-kunder i Borås – utan i ett upptagningsområde som spänner över hela Sjuhäradsbygden, säger Johan Kempas i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094