23948sdkhjf

Axalta vill öka lackerarens kompetens

Axalata Refinish lanserar en specialanpassad utbildningsplattform som ska lyfta användarnas kunskaper.

Axalta Refinish lanserar en global utbildningsplattform, kallad Axalta Academy,  för att ge lackerare en möjlighet att underhålla och förbättra sin specialkompetens.

Plattformen finns på 15 språk och anpassar sig efter verkstädernas arbetssätt. 

– Axalta Academy har utformats med våra kunder i åtanke. Vi delar med oss av kunskaper om nyskapande, digitala verktyg och appliceringsmetoder, och demonstrerar hur vi jobbar för innovation och kontinuerlig utbildning. Med sina tre väl avgränsade sätt att använda bästa praxis är Axalta Academy flexibel, bekväm och effektiv, vilket är precis vad hårt uppbokade, ambitiösa och uppåtsträvande verkstäder behöver. Axalta Academy är också en perfekt resurs för lärlingar, säger Rickard Johansson, utbildningschef för Norden, i ett pressmeddelande.

Utbildningsplattformen har paketerats med användaren i centrum: lärling, lackerare, verkstadschef eller verkstadsägare. Alla har sitt eget specialanpassade innehåll.

Axalta Academy har ett stort bibliotek med interaktiva instruktioner i alla möjliga ämnen, från digital kulörmatchning och plastreparation till specialytskikt och baslacksystem. 

– Axalta Academy är den enda utbildningsresurs som behövs för allt inom lackering, oavsett om det gäller att förbättra kompetensen eller öka produktiviteten. Med den plattformen kan du vara säker på att få ut det mesta av de lackprodukter du använder, säger Rickard Johansson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094