23948sdkhjf

Hedin Trucks inför unik drivlinegaranti

Hedin Trucks satsar på en ny märkesoberoende drivlinegaranti för begagnade lastbilar. Hedin Trucks Certified ska ge kunden en tryggare affär och stärka Hedin Trucks position på den svenska lastbilsbilsmarknaden.  

Hedin Bils dedikerade lastbilsdivision, Hedin Trucks, är Sveriges största återförsäljare av Mercedes-Benz lastbilar med försäljning och fullservice dygnet runt, på elva anläggningar runt om i Sverige.  

De är även auktoriserad servicepartner för DAF lastbilar.

Nu lanseras Hedin Trucks Certified, en märkning och garanti som ska ge kunderna en tryggare affär. 

Hedin Trucks Certified står för noggrant utvalda, testade och certifierade lastbilar. Det är en märkesoberoende drivlinegaranti som gäller minst sex månader med möjlighet till förlängning i de flesta fall.

– Det finns ingen motsvarande lastbilsgaranti i Sverige och det är utmärkande ålder- och miltalsvillkor vi erbjuder. Vi ser att Hedin Trucks Certified fyller ett hål på marknaden då högre kapitalkostnader har ökat intresset för begagnat och där man samtidigt vill ha en tydlig kontroll över sina kostnader, säger Mattias Nilsson ansvarig för Hedin Trucks i ett pressmeddelande.

Bobby Herrström, ansvarig för efterfordons- samt begagnataffären inom Hedin Trucks, hyllar den nya kvalitetsmärkningen.

– Vi är oerhört stolta över vår nya produkt – den är prisvärd, enkel och märkesoberoende. Hedin Trucks Certified kommer i sex utföranden inom segmenten Entreprenad, När- och Fjärrdistribution med drivlinegaranti för att ge trygghet som nytt, men till priset av begagnat, säger Bobby Herrström i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125