23948sdkhjf

Bo Ericssons nya förening raggar medlemmar

På kanelbullens dag erbjuds 6 000 verkstäder, däckverkstäder, fordonshandlare och bilvårdare medlemskap i Fordonsjuristen med ny webbsida och komplett prislista.

Bo Ericssons nya förening Fordonsjuristen vill vara en opartisk part som tar verkstadens eller bilhandelns parti i situationer där de kan behöva hjälp. 

I dag, på kanelbullens dag, lanseras tjänsten officiellt med erbjudande till alla potentiella medlemmar och en ny webbsida: fordonsjuristen.se

– Vi kan granska oskäliga avtalsvillkor ser till ditt företags behov i första hand. En seriös bransch har en konkurrenssituation som gynnar alla. Vår roll är att granska och lyfta problem med lösningar som du som mindre eller medelstor företagare kan drabbas av, säger Bo Ericsson i ett uttalande. 

Enligt honom är Fordonsjuristens specialitet professionell juridisk hjälp och analys i kombination med gedigen branschkunskap. 

– Föreningens mål är att erbjuda ett något smalare men mer anpassat medlemskap än existerande branschföreningar, säger han.

Föreningen erbjuder även utbildningar inom fordons- och verkstadsjuridik för både medlemmar och ickemedlemmar. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094