23948sdkhjf

Vianor öppnar flaggskepp i Örebro

I samband med det nya året passar verkstadskedjan Vianor på att öppna sitt flaggskepp i Örebro. En fullserviceverkstad som erbjuder både bil- och däckservice.

Den nya anläggningen riktar sig mot både privat- och företagskunder och kommer ligga på en hörntomt precis intill E18. Vianor skriver i ett pressmeddelande att med det stora tillgängliga utrymmet kommer den nya verkstaden även att kunna erbjuda fullservice för lastbilar och entreprenadmaskiner. Anläggningen ska ha byggts enligt Vianors koncept och ha skräddarsydd planlösning anpassad för kedjans expanderande verksamhet i Örebro.

– Vi har byggt många verkstäder både här i Sverige och i Norge, så vi utnyttjar allt som fungerar bra och har sedan utvecklat saker ytterligare för att den nya verkstaden i Örebro ska bli ännu bättre. Vi är stolta över den nya och fräscha lokalen som nu blir lätt tillgänglig även för lastbilar, berättar Ulrika Persson, Area Manager på Vianor och huvudansvarig för projektet i Örebro, i ett uttalande.

Den nya verkstaden kommer att bli en av de största av Vianors verkstäder i Sverige. Däckhotellet kommer att rymma omkring 1 700 däckset. Från start kommer sex till sju medarbetare att finnas på plats och på sikt är planen att utöka till tio eller tolv anställda.

Vianor har planerat verkstaden så att kunderna ska kunna trivas i kundutrymmet samtidigt som kedjans medarbetare kan arbeta med full säkerhet och ergonomi.

Något som har varit önskat är möjligheten att ta emot entreprenadmaskiner och lastbilar.

– Efterfrågan på LV-däcktjänster är stor i Örebro och vår nya verkstad kommer att uppfylla ett stort behov. Vi kommer att ha en fullskalig LV-verkstad med kompetenta medarbetare och kan exempelvis börja erbjuda våra däcktjänster till kunder som har ett centralt avtal med oss. Läge precis vid E18 gör att LV-kunderna lätt kan svänga till oss när de kommer från Stockholmshållet. Vi kommer även att starta en 24/7 jourverksamhet vilket vi inte har haft tidigare, säger Ulrika Persson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078