23948sdkhjf

Ryds Bilglas utökar i Stockholm

Bilglasjätten Ryds Bilglas fortsätter att växa genom förvärv av företag. Denna gång har de köpt en skadeverkstad i huvudstaden.

Ryds Bilglas har fått ännu ett företag till sin familj. Denna gång har koncernen genom sitt dotterbolag Sveaplans bil, plåt och lack förvärvat Forma-Bil AB. Det uppköpta företaget är en skadeverkstad som är beläget på Lidingö och som utför lackeringsarbeten och reparation av plåtskador. Forma-Bil är auktoriserade för flera bilmärken och har bland annat specialiserat sig på Porsche. I dag drivs det av Jonas Liljedahl och Henrik Wenngren tillsammans med fyra stycken anställda.

– Forma-Bil har en stark närvaro på Lidingö med en hög kompetens inom skadereparationer. Bolaget startades redan 1977 och har drivits av nuvarande ägare sedan 1998. Förvärvet innebär att vi nu kan hjälpa fler kunder i Stockholmsområdet med reparationer av plåt- och lackskador på fordon. Vi ser fram emot att tillsammans med Forma-Bil och dess medarbetare fortsätta utveckla verkstaden och att kunna hälsa samarbetspartners och kunder välkomna till en ytterligare skadeverkstad”, säger Fredrik Karlsson, Sverigechef på Ryds Bilglas, i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109