23948sdkhjf

Klart med nytt Hedin-förvärv

Mabi Mobility som är en del av Hedin Mobility Group har slutfört köpet av det finska hyrbilsföretaget Scredo Oy som verkar under varumärket Scandia Rent. Mabi har sedan de startade i Stockholm 1989 vuxit till 180 platser och 9 600 fordon i Sverige. Scredo har funnits sedan 40-talet i Finland och är landets första uthyrningsföretag. I dag finns de på över hundra platser i Finland.

Timo Raimovaara, coo, på Scandia Rent, säger i en kommentar att de är glada över kunna få ta del av Mabis expertis och resurser i sin kommande utveckling.

– Vi är övertygade om att detta förvärv kommer att stärka vår position på marknaden och erbjuda våra kunder förbättrade möjligheter till flexibel och pålitlig biluthyrning i Finland. Verksamheten kommer att fortsätta genom det befintliga franchisenätverket men kommer också att utökas med fler uthyrningskontor på Hedin-anläggningar i Finland. Detta säkerställer en sömlös övergång och kontinuitet i verksamheten för både anställda och kunder, säger André Schleemann, VD för MABI Mobility, i ett uttalande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081