23948sdkhjf

Kompletta satser för drivknutar

I februari introducerar CEDEX Svenska AB kompletta uppsättningar av monteringsdetaljer i sina drivknuts- och damasksatser. Detta innebär att drivknutssatserna som hittills endast har innehållit ?nödvändiga" monteringsdetaljer kommer att uppgraderas.

I februari introducerar CEDEX Svenska AB kompletta uppsättningar av monteringsdetaljer i sina drivknuts- och damasksatser. Detta innebär att drivknutssatserna som hittills endast har innehållit "nödvändiga" monteringsdetaljer kommer att uppgraderas. Från och med februari kommer satserna att innehålla alla monteringsdetaljer, även de som oftast går att återanvända, men som någon enstaka gång måste ersättas, uppger företaget.


- Vi vet att det kanske bara är en gång av tio som någon av dessa "onödiga" monteringsdetaljer inte går att återanvända. Men den tionde gången ställer det till oerhört mycket strul och tidsspillan för verkstaden att jaga fram till exempel en saknad distansbricka, berättar Tommy Pettersson, företagets vd.


Av samma skäl genomgår även damasksatserna en rejäl uppgradering och innehåller från och med februari alla monteringsdetaljer.


Under en övergångsperiod kan de äldre satserna, som innehåller färre tillbehör, komma att levereras ut från CDX distributörernas inneliggande lager. CDX distribueras i Sverige av ABR, AD och MECA.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062