23948sdkhjf

Världspremiär för Alfa Romeo Brera i Genève

Världspremiären för Alfa Romeo Brera blir en av de största händelserna på årets internationella bilsalong i Genève— samma plats där den visades 2002 som konceptbil ritad av Giorgetto Giugiaro. Brera är en 2+2-sitsig sportcoupé med all den elegans, sportighet och stil som kännetecknar en Alfa Romeo.

Världspremiären för Alfa Romeo Brera blir en av de största händelserna påårets internationella bilsalong i Genève - samma plats där den visades2002 som konceptbil ritad av Giorgetto Giugiaro. Brera är en 2+2-sitsigsportcoupé med all den elegans, sportighet och stil som kännetecknar enAlfa Romeo.


Helt nya Alfa Romeo Brera börjar säljas i slutet av detta år och präglaspå ett exklusivt och unikt sätt av de idéer och principer som alltidkännetecknat varumärket Alfa Romeo: Sportighet och elegans. Harmonin ilinjer och proportioner tillsammans med den höga tekniska nivå ochavancerade köregenskaper typiska för Alfa Romeo ger sammantaget en bil somär vacker, stark och kraftfull. En bil som nu sätter nya måttstockar föralla sportcoupéer.


Brera är en 2+2-sitsig bil med generösa mått - 441,4 cm lång, 183 cm bredoch 137,2 cm hög - men den kraftigt skulpterade fronten och bakpartietskapar intrycket av en kompakt bil. Interiören är både trevlig ochsofistikerad. Det är resultatet av att man använt högklassiga ochpåkostade material samt intressanta tekniska lösningar. Ett exempel på detsenare är det stora glastaket som ger passagerarna en ljusare miljö ochsom dessutom ökar känslan av rymd. En tredje effekt är att glastaket gerbilen en slankare look.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078