23948sdkhjf

Motorsportsåpa lockade många

Nu ska finalisterna till motorsportens egen tv-såpa plockas ut. Ett par hundra anmälningar har kommit in från hela landet och nu återstår det svåra arbetet med att välja ut deltagarna.

Nu ska finalisterna till motorsportens egen tv-såpa plockas ut. Ett par hundra anmälningar har kommit in från hela landet och nu återstår det svåra arbetet med att välja ut deltagarna. - Det är svårt att sortera bland ansökningarna, det gäller ju inte bara att finna någon med racertalang utan även personer som är bra på att prata framför kameran, säger Johan Macéus, producent på Titan Television.


Den 14 mars börjar preliminärt TV-inspelningarna som ska resultera i tio program som visas varje vecka fram till premiären på Ring Knutstorp den 22 maj. Då är vinnaren klar och får en fri start i nya JTCC (tidigare 1600 Production). I vilken bil är ännu inte helt klar, här pågår slutförhandlingar med ett par olika märken. TV-produktionen är dock inte slut med att säsongen startar.- Det här blir tittarnas team och naturligtvis kommer vi att följa vinnaren lite extra, säger Johan Macéus.


De allra flesta som ansökt har en motorsportbakgrund i till exempel folkrace, go kart, S40 Challenge, rally etc det krävs också att man har tävlingslicens.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063