23948sdkhjf

Nytt trygghetspaket från Svenska Volkswagen

Svenska Volkswagen lanserar ett nytt enhetligt servicekoncept på alla sina serviceverkstäder för bilar från Volkswagen, Audi och Skoda tillverkade mellan 1985 och 1996. För ett fast pris på 1.

Svenska Volkswagen lanserar ett nytt enhetligt servicekoncept på alla sina serviceverkstäder för bilar från Volkswagen, Audi och Skoda tillverkade mellan 1985 och 1996. För ett fast pris på 1.495 kronor genomförs en Basservice samtidigt som kunden får en Vägassistansgaranti utan vare sig självrisk eller milbegränsning under ett helt år. Svenska Volkswagen räknar med stort gensvar och tror att det här är en efterlängtad produkt som ska attrahera många ägare till lite äldre bilar av koncernens märken.


Basservice fokuserar på det mest väsentliga; byte av olja, olje- och luftfilter samt kontroll av drift- och trafiksäkerhetsdetaljer som batteri och bromsar med mera. I Basservice ingår även en Vägassistansgaranti, dygnet runt, under ett helt år som berättigar till fri bärgning, starthjälp samt hjälp vid bensinstopp eller punktering, detta helt utan självrisk!


- Vi vet att det här är en efterfrågad produkt och räknar med ett stort intresse. Det här är ett bra sätt att få samma trygghet i sitt bilägande som ägare till nyare bilar. Vi har försäkrat oss om att det finns god beredskap på alla serviceverkstäder att hantera en stor kundtillströmning, säger Erik Orendy på Svenska Volkswagens servicemarknad.


Den nya tjänsten riktar sig till cirka 310.000 ägare till bilar av märkena Audi, Skoda och Volkswagen samt Volkswagen Transportbilar som är tillverkade mellan 1985 och 1996. Målgruppen för den nya tjänsten är alla som vill ha en pålitlig och billig service som säkerställer att bilen får det viktigaste underhållet.


- Det ger trygghet för kunden att utföra servicen på en auktoriserad verkstad, som säkerställer att servicen utförs av fackmän som använder originaldelar. Samtidigt kommer Vägassistansgarantin att vara en mycket uppskattad bonus. Med garantin visar vi också att vi litar på våra bilars driftsäkerhet , även om de har några år på nacken, avslutar Erik Orendy.


Tjänsten finns tillgänglig på alla Svenska Volkswagen-organisationens serviceverkstäder från Ystad i söder till Kiruna i norr från och med den 1 mars. Bokning kan i många fall göras online.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078