23948sdkhjf

Chefsrockad på Vägverket

Vägverket gör chefsbyten på fyra enheter. De fyra nya cheferna tillträder den 1 maj. Susanne Lindh blir ny biträdande vägdirektör i region Stockholm. Hon är för närvarande vägdirektör i Region Skåne.

Vägverket gör chefsbyten på fyra enheter. De fyra nya cheferna tillträder den 1 maj.


Susanne Lindh blir ny biträdande vägdirektör i region Stockholm. Hon är för närvarande vägdirektör i Region Skåne. Hon har ett förflutet som vd för ett IT företag, inom kommunikations- och finansdepartementet och statsrådsberedningen samt Svenska Kommunförbundet.


Thomas Erlandsson blir ny vägdirektör i region Skåne. Han är idag chef för enheten Samhälle och Trafik i Borlänge och har tidigare arbetat som ställföreträdande chef på region Mälardalen. Innan dess arbetade han med strategisk planering i Borlänge. Han började sin karriär på Vägverket som brokonstruktör.


Ann Therese Albertsson blir ny chef för Samhälle och Trafik, Borlänge. Hon är idag chef för enheten Information och Administration och har under åren haft flera chefsbefattningar, bland annat som chef för VUC ( Vägsektorns utbildningscentrum).


Anders Borglund blir ny chef för enheten Information och Administration i Borlänge. Han är idag ställföreträdande chef i region Stockholm och har en lång Vägverkserfarenhet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093