23948sdkhjf

Volvohandeln tar upp kampen mot fria verkstäder

För att behålla kunder med äldre Volvobilar lanserar Volvohandeln nu sitt Nice Price-koncept även för de vanligaste reparationerna. Det rör sig om de mest förekommande reparationerna, till exempel utbyte av koppling, bromsdetaljer samt avgassystem och vattenpump.

För att behålla kunder med äldre Volvobilar lanserar Volvohandeln nu sitt Nice Price-koncept även för de vanligaste reparationerna. Det rör sig om de mest förekommande reparationerna, till exempel utbyte av koppling, bromsdetaljer samt avgassystem och vattenpump. Priset ska vara konkurrenskraftigt och tåla en jämförelse med någon av de andra stora aktörerna, till exempel Mekonomen och MECA.Redan 1998 lanserades Nice Price-konceptet för Volvo Original bildelar. Det innebar en sänkning av priset på de mest frekventa reservdelarna för äldre modeller som gått ur produktion, till exempel 200- och 700-serierna.


I höstas kom Nice Price Service med bland annat lägre priser på ingående delar och sänkt arbetskostnad. Under tiden har fler modellserier tillkommit konceptet, till exempel Volvo S/V40 och 800-serien.- Med införandet av Nice Price reparationer är vårt erbjudande till kunder med äldre Volvomodeller nu komplett. Vi hoppas attrahera och behålla kunder även efter det att många garantier på deras Volvobilar löpt ut, säger Jan Henriksson, chef för Servicemarknaden på Volvo Personbilar Sverige AB.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063