23948sdkhjf

Ny S-Klass i höst

I höst visas Mercedes-Benz nya S-Klass. Den nya och tekniskt revolutionerande bilen innehåller fler än tio innovationer till fromma för säkerhet, komfort och körtrivsel. Bland mycket annat kommer nya S-Klassen med kortdistansradar som reagerar på plötsligt uppdykande hinder i bilens närområde.

I höst visas Mercedes-Benz nya S-Klass. Den nya och teknisktrevolutionerande bilen innehåller fler än tio innovationer till fromma försäkerhet, komfort och körtrivsel. Bland mycket annat kommer nya S-Klassenmed kortdistansradar som reagerar på plötsligt uppdykande hinder i bilensnärområde. Sikten under mörkerkörning förbättras med infrarött ljus avsenaste typ. Och Mercedes välkända nödbromsförstärkare '' Brake Assist ''införs i en ny och effektivare version.


Starkare motorer och förbättrade köregenskaper ger nya S-Klass ensärställning inom området körglädje. Till innovationerna räknas enmoderniserad och förenklad hantering av COMAND-systemet, med vilket blandannat ljudanläggning, telefon och navigationssystem manövreras.Klimatanläggningen moderniseras liksom massagefunktionen i sätena.


Det revolutionerande PRE-SAFE-systemet, som utnyttjar tiden mellan upptäcktfara och olycka till att maximera effekten av de passiva skyddssystemen,förbättras ytterligare. Parkering och garagering förenklas och risken förlågfartsskador minskas med hjälp av Parking Assist.


I mer än femtio år har bokstaven "S" stått för något alldeles extra hosMercedes-Benz; i början stod den för Sonderklasse, alltså specialversion. Idag utgör S-Klassen det finaste Mercedes-Benz kan prestera i bilväg. Densenaste S-Klassen introducerades 1988 och har sedan dess varit den mestsålda lyxbilen på världsbasis. Närmare en halv miljon har tillverkats ochgång på gång har den valts till "Världens bästa bil".


Nya S-Klass begår sin världsdebut på bilsalongen i Frankfurt och kommerunder senhösten till Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109