23948sdkhjf

IDS tecknar avtal med Hino Trucks

IBS dotterbolag IDS har tecknat avtal med den Japanska fordonskoncernen Hino Motor Sales Inc. (Hino Trucks) gällande ett nytt affärsystem. Den nya lösningen sägs vara anpassad för fordonsindustrin och ska effektivisera och ge ökad kontroll av försäljning och distribution av fordon, tillbehör, reser..

IBS dotterbolag IDS har tecknat avtal med den Japanska fordonskoncernen Hino Motor Sales Inc. (Hino Trucks) gällande ett nytt affärsystem. Den nya lösningen sägs vara anpassad för fordonsindustrin och ska effektivisera och ge ökad kontroll av försäljning och distribution av fordon, tillbehör, reservdelar samt hanteringen av garantiärenden.


Hino Trucks, med säte i Detroit Michigan, säljer och distribuerar medelstora lastbilar. Företaget etablerar ett nätverk av försäljnings- och serviceverksamheter över hela USA med en ny produktlinje av lastbilar baserade på dieselmotorer från Hino och komponenter som produceras och monteras lokalt i USA.


Affärssystemet, som sätts i drift den 1 november 2005, används redan idag av Hino Motor Sales i Australien, Indonesien, Malaysia och Thailand och innehåller moduler för reservdelar, fordon, garantier, lagerstyrning, återförsäljare, ekonomistyrning och affärsanalys.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078