23948sdkhjf

Renault Trucks lanserar ny Renault Premium

AB Volvos dotterbolag Renault Trucks lanserar idag en ny version av sin lastbil för fjärrtransporter, Renault Premium. Den nya versionen får bland annat en helt ny drivlina och nytt chassi. Nya Renault Premium är ytterligare ett steg i arbetet med att förnya Renault Trucks produktprogram.

AB Volvos dotterbolag Renault Trucks lanserar idag en ny version av sin lastbil för fjärrtransporter, Renault Premium. Den nya versionen får bland annat en helt ny drivlina och nytt chassi.


Nya Renault Premium är ytterligare ett steg i arbetet med att förnya Renault Trucks produktprogram. Den nya Premium är utrustad med en ny 11-litersmotor i effektklasser upp till 440 hästkrafter och är anpassad för en lång rad olika transportbehov inom fjärrtransporter. Den nya 11-litersmotorn är mer effektiv och ger jämfört med den tidigare motorn en bränslebesparing på upp till fem procent. Andra nyheter är den automatiska växellådan Optidriver II, en förbättrad förarhytt med stort fokus på komfort och trivsel samt en ny front.De första leveranserna av nya Renault Premium beräknas ske i mitten av oktober 2005.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109