23948sdkhjf

Nya Volvo C70 - Både cabriolet och coupé

Nu lanseras nya Volvo C70, andra generationens cabriolet från Volvo Personvagnar— en modern cabriolet med klassiska proportioner, fyra bekväma sittplatser och ett tredelat plåttak. Nya Volvo C70 förvandlas på ett smidigt sätt från coupé till cabriolet.

Nu lanseras nya Volvo C70, andra generationens cabriolet från Volvo Personvagnar - en modern cabriolet med klassiska proportioner, fyra bekväma sittplatser och ett tredelat plåttak.


Nya Volvo C70 förvandlas på ett smidigt sätt från coupé till cabriolet. Plåttaket fälls snabbt och lätt ihop och försvinner ned i bagageutrymmet.


Nya Volvo C70 är något kortare och lägre än sin föregångare, men lika bred. Detta ger, tillsammans med det något kortare nospartiet, bilen en kraftfull profil. Hörnen är, på modernt Volvovis, mjukt rundade.


Skulderlinjen stiger bakåt, för att ge ett dynamiskt intryck och förstärka känslan av en skyddande krage runt de åkande i baksätet. Upphöjningen balanseras visuellt av den vågformade tröskellinjen.


Bakpartiet är tvärt avskuret och har de karaktäristiska Volvobaklyktorna. På nya Volvo C70 har de en lägre profil än på sedanmodellerna, för att markera C-tillhörigheten.


Nya Volvo C70 är avsedd för fyra vuxna. Baksätet har två skålade sittplatser, bekvämt lutade ryggstöd och ett väl tilltaget utrymme i sidled. Framstolarna är ergonomiskt utformade. Med ett praktiskt reglage upptill på ryggstödet skjuts de lätt fram vid insteg till baksätet. Den elektriskt manövrerade stolen (tillval) glider fram dubbelt så snabbt som i den tidigare C70-modellen. Benutrymmet i framsätet är mycket generöst tilltaget.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062