23948sdkhjf

SEAT tillbakavisar rykten

SEAT vill klargöra att den pressinformation som publicerats i Tyskland om bolagets framtid inte stämmer, utan är felaktig. Försäljning av varumärket SEAT eller nedläggning av fabriken i Martorell, vilket spekuleras om i informationen, är inte aktuellt.

SEAT vill klargöra att den pressinformation som publicerats i Tyskland om bolagets framtid inte stämmer, utan är felaktig.


Försäljning av varumärket SEAT eller nedläggning av fabriken i Martorell, vilket spekuleras om i informationen, är inte aktuellt.


SEAT arbetar för närvarande med ett omstruktureringsprogram som kallas Nueva SEAT (nya SEAT) med målet att öka den framtida konkurrenskraften och uppnå Volkswagen-koncernens lönsamhetsmål.


Programmet omfattar inte bara en ny generation bilmodeller, där det senaste exemplet är den nya SEAT León, som just nu lanseras på alla de stora europeiska marknaderna, utan också en ompositionering av varumärket, en imageförändring genom nya marknadsförings- och kommunikationsmetoder, vilket kräver viss tid att genomföra.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062