23948sdkhjf

Stjärnförare till Stockholm Motorsport Games

Hela den svenska mororsporteliten kommer till Stockholm och Globen för Stockholm Motorsport Games den 18-19 februari 2006.— Evenemanget är en fantastisk möjlighet för oss att få visa upp oss i huvudstaden, säger WTCC-stjärnan Calle Rosenblad.

Hela den svenska mororsporteliten kommer till Stockholm och Globen för Stockholm Motorsport Games den 18-19 februari 2006. - Evenemanget är en fantastisk möjlighet för oss att få visa upp oss i huvudstaden, säger WTCC-stjärnan Calle Rosenblad.


Calle Rosenblad, Alx Danielsson, Sebastian Hohenthal, Daniel Carlsson, PG Andersson, Jens Edman, Andreas Mårtensson och Nicklas Cajback. Det är några av alla toppnamnen som anmält sig till Stockholm Motorsport Games i Globen i februari. - Gensvaret från förarna har varit fantastiskt och vi fyller på startlistan varje dag. I flera klasser är det mycket imponerande namn med meriter från VM- och EM-tävlingar, säger Jan "Flash" Nilsson, Show Director i Stockholm Motorsport Games. - Roligt också att vi lyckats få hit flera av de mc-förare som tävlar i VM-sammanhang. Det är verkligen inte var dag som vi får se dem tävla i Sverige.


Förarna finns med i flera olika klasser och de allra bästa kommer att synas i var och en av de fyra föreställningarna. - Vi har topptävlingar i varje föreställning men den som vill vara helt säker på att få se allt ska förstås köpa dagbiljett, fortsätter "Flash".


- Programmet är satt och nu justerade vi bara vissa detaljer. Det blir sport och show i en skön blandning - med de allra bästa i varje gren, säger Stockholm Motorsport Games informationschef Caroline Berggren.


Stjärnorna kommer att göra upp i fyra olika huvudklasser. Det blir ett internationellt lopp, med förare som i huvdsak tävlar utomlands, ett STCC Masters, ett Rally Masters samt ett Race of Masters, med de bästa av de bästa. - Race of Masters är först och främst öppet för de förare som har vunnit en stor titel i karriären, berättar Jan "Flash" Nilsson.


I STCC Masters vill vi se de stora profilerna från framgångsrika STCC. Rally Masters blir en uppgörelse mellan våra bästa rallyförare. I Anecto Masters tävlar landets bästa kartförare. Anecto Masters blir landets viktigaste inomhustävling i karting. Här får vi se framtidens stjärnor. "Flash" har också ett och annat föraress kvar i rockärmen. - Vi har våra krokar ute och hoppas kunna presentera ett par verkliga toppnamn inom kort. Men vi kan redan skryta med att vi har de bästa svenska förarna i de olika klasserna.


Några av de förare som anmält sig i respektive klass: STCC Masters:


Jens Edman Tomas Engström Jan 61;Flash61; Nilsson Calle Rosenblad Rally MastersPG Andersson Daniel Carlsson Joakim Roman


Internationellt raceAlx Danielsson Sebastian Hohenthal Anders Olofsson Tony Ring Calle Rosenblad Alexander Storckenfeldt Daniel Roos Fredrik Roos Race of MastersPG Andersson MC-raceNicklas Cajback Andreas Mårtensson Filip Backlund Förutom ovanstående klasser arrangeras Anecto Masters, Bilstafett,


Generationsrace, Parrace, Kändislopp och Depåtävling.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063