23948sdkhjf

Egen musik i Xplod-seriens två nya fullblod

  Sonys bilstereo/CD-spelare i den nya GT-serien släpper lös all den egna musiken i bilen . Designen på CD spelaren har inspirerats av GT trenden.  Sony lanserar i november två nya CD radio-modeller i X-plod serien som kommer att finnas i två varianter per modell, silver eller svart : GT200, GT200S..

Sonys bilstereo/CD-spelare i den nya GT-serien släpper lös all den egna musiken i bilen . Designen på CD spelaren har inspirerats av GT trenden. Sony lanserar i november två nya CD radio-modeller i X-plod serien som kommer att finnas i två varianter per modell, silver eller svart : GT200, GT200S och GT300, GT300S (S= silver). På CD spelaren kan alla de stora musikfilformaten spelas som: MP3, WMA, Atrac m fl. Fokus vid utvecklingen av dessa modeller har varit att det skall vara hög kvalitetskänsla i volymratt och knappar samt att man nu har 24 bitars DA. Något som annars bara funnits på dyrare modeller GT200 och GT300 har försetts med en ny smart direktingång på frontpanelen (AUX-ingång). Via den kan man t ex snabbt och enkelt ansluta sin egna personliga MP3-spelare till bilens ljudanläggning. Så oavsett om favoritmusiken finns på hårddisk, flashminne, MD eller CD, så är det bara att plugga in spelaren och låta musiken flöda i bilens högtalare.


Både GT200 och GT300 kan styras via en fjärrkontroll (inkluderad i CDX-GT300) utan att föraren behöver ta blicken från vägen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078