23948sdkhjf

Hyundai levererar bilar till Fotbolls-VM

Hyundai har levererat de första bilarna som skall användas i officiella sammanhang under 2006 FIFA World Cup. Hyundai levererar idag de första bilarna som skall användas i officiella sammanhang under 2006 FIFA World Cup.

Hyundai har levererat de första bilarna som skall användas i officiella sammanhang under 2006 FIFA World Cup.


Hyundai levererar idag de första bilarna som skall användas i officiella sammanhang under 2006 FIFA World Cup.


Det sker idag när i fotbollssammanhang allas ögon vänds mot Leipzig, Tyskland, för slutlottningen.


Hyundai har utarbetat ett stort marknadsföringsprogram som skall gälla i samtliga 32 länder som kvalificerat sig - "Good Will Ball Road Show" är bara ett exempel. Det handlar om en gigantisk fotboll, fyra meter i diameter som kommer att fraktas runt på olika platser - en boll för varje land - för att samla namnteckningar och personliga hälsningar till sina fotbollshjältar och därmed kanske hjälpa till att heja fram sitt eget land till seger. Jättefotbollarna kommer slutligen att skickas till Tyskland för en uppsamlingsfinal som sker vid öppningsmatchen av 2006 FIFA World Cup.


Hyundais bilmodeller får tävlingarna att rulla


Ända sedan 1999 har Hyundai försett FIFA och dess organisationskommitté med officiella fordon vid fotbollsturneringar i olika länder. Antalet bilar ökar emellertid i antal, vid EM i Tyskland 2005 tillhandahöll Hyundai 122 bilar och bussar till de nationella lagen, VIP:s, journalister och volontärer. Och i 2006 års Fotbolls VM handlar det om inte mindre än 900 fordon.


Hyundai tar härigenom befälet över all marktransport under 2006 FIFA World Cup och andra turneringar som arrangeras av FIFA och den lokala organisationskommittén (LOC).


Totalt 900 bilar och bussar kommer att iordningsställas och överlämnas till LOC för transportservice före och under världens allra största sportevenemang på jorden. Bilarna kommer att användas för att serva VIP:s, FIFA-kommittén, Nationella Fotbollsförbundet och journalister från hela världen, spelare och publik under hela tävlingsperioden.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094