23948sdkhjf

Volvos nya småbil - C 30

                                         Volvo Personvagnars C30-projekt siktar på dynamisk kundgrupp med hektiskt stadsliv— Vi vet att det finns ett stort antal ganska unga, framgångsrika människor som attraheras av vårt varumärke, men fortfarande saknar en modell som stämmer perfekt med deras sm..

Volvo Personvagnars C30-projekt siktar på dynamisk kundgrupp med hektiskt stadsliv- Vi vet att det finns ett stort antal ganska unga, framgångsrika människor som attraheras av vårt varumärke, men fortfarande saknar en modell som stämmer perfekt med deras smak och livsstil. Volvo C30 Design Concept är framtagen för dem, säger Fredrik Arp, VD vid Volvo Personvagnar.


Volvo C30 Design Concept, som visas upp på Detroit Motor Show, ger en försmak av den kommande produktionsmodellen. Nya Volvo C30 premiärvisas på bilsalongen i Paris i september 2006 och bilen introduceras successivt över hela världen med början under slutet av året. - Volvo C30 spelar en viktig roll i jakten på en volymökning till 600 000 bilar om året. Det är av största vikt att vi breddar vårt modellprogram så att kunder med en aktiv, urban livsstil så tidigt som möjligt har möjlighet att välja en Volvo med den rätta attraktionskraften, säger Fredrik Arp.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109