23948sdkhjf

Svenska Bil byter affärssystem till AutoMaster

Svenska Bil i Stockholm AB, världens största Saab återförsäljare, byter affärssystem till AutoMaster. -Efter en lång och noggrann utvärderingsprocess har vi beslutat att välja AutoMaster, säger Kjell Dunger, finansdirektör på Svenska Bil.

Svenska Bil i Stockholm AB, världens största Saab återförsäljare, byter affärssystem till AutoMaster.


-Efter en lång och noggrann utvärderingsprocess har vi beslutat att välja AutoMaster, säger Kjell Dunger, finansdirektör på Svenska Bil. "Vi har en framgångsrik verksamhet som utvecklas mycket positivt. För att tillgodose kundernas ökade efterfrågan på bolagets tjänster och produkter byter vi affärssystem. Av de olika system och systemleverantörer vi har utvärderat, anser vi att AutoMaster är det system med den leverantör som bäst kommer att leva upp till de höga krav vi har."


Utöver projekt och licenser har Svenska Bil även avtalat om utveckling för att ytterligare förbättra AutoMaster. Utvecklingen inkluderar bland annat effektivare rutiner för centraliserad lagerhantering, utökade rabattmöjligheter, dokumenthantering för farligt gods, integration till tidsbokning via BytBil och centraliserad garantihantering. Samtidigt kommer en svensk kassamodul att utvecklas.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078