23948sdkhjf

Wicksell totalvann Bergslagsrallyt

Dick Wicksell vann Bergslagsrallyt efter en hård fight med Mats Jonsson.— Sedan i somras har det gått riktigt, riktigt bra, konstaterar Dick. Han totalvann Rally Österlen i somras och ska åka Uddeholm Swedish Rally om några veckor.— Nu har vi ju farten i kroppen så det det ska nog gå, säger Dick.

Dick Wicksell vann Bergslagsrallyt efter en hård fight med Mats Jonsson.- Sedan i somras har det gått riktigt, riktigt bra, konstaterar Dick.


Han totalvann Rally Österlen i somras och ska åka Uddeholm Swedish Rally om några veckor.- Nu har vi ju farten i kroppen så det det ska nog gå, säger Dick.Då ska han inte köra sin Subaru WRC, utan den nybyggda Grupp N-Subaru Roger Enlund körde i Bergslagsrallyt.Tvåa i klassen Mats Jonsson.- Jag trodde nog att Rådström skulle vara det stora hotet, men så blev det inte den här gången, konstaterar Mats.För Thomas Rådström tog det lilla lugna under lördagen.- Vi hade för mycket att ta igen. Istället valde vi att komma i mål och få mycket körning, säger Thomas.


Både Jimmy Joge och Stig-Olov Walfridson sinkades av punkteringar under fredagen. Jimmy fick heller inte riktigt till det under lördagen.- När det har varit moddigt har vi förlorat tid. Men det är svårt att ha kniven på strupen och veta att man inte får göra något mer misstag, säger Jimmy.Nu blev han fyra. Sämre gick det för Walfridson som fick bryta på sträcka sex efter att ha kolliderat med en älg.


Bästa Grupp H-bil bland de fyrhjulsdrivna blev John "Glas-Jompa" Karlsson i sin Ford Escort Cosworth.- Jag blev lite besviken när jag inte fick starta i elitgrupp 1 andra dagen, men bortsett från det var det kul med SM igen. Det är en helt annan atmosfär med både mörker och ljus, säger "Glas-Jompa".Han blev nu sjua i klassen och tog sex värdefulla SM-poäng.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078