23948sdkhjf

Stort intresse för Varg-Olle stipendiet

Intresset är mycket stort och har lockat många sökande till Varg-Ollestipendiet som för första gången kommer att delas ut på mc-mässan PÅ TVÅ HJUL i Göteborg som arrangeras 26-29 januari 2006. Det nya stipendiet är på 50.

Intresset är mycket stort och har lockat många sökande till Varg-Ollestipendiet som för första gången kommer att delas ut på mc-mässan PÅ TVÅ HJUL i Göteborg som arrangeras 26-29 januari 2006. Det nya stipendiet är på 50.000:- och har tillkommit på initiativ av SVEMO ochmotorcykelentusiasternas eget försäkringsbolag, Bilsport & Mc Specialförsäk-ringar, tillsammans med legenden "Varg-Olle" Nygren.


--- Det är verkligen kul att få vara med och ge något tillbaka till sporten som varit både min hobby och levebröd sen 1946, säger Varg-Olle, idag 76 men ändåi mycket hög grad "still going strong." Varg-Olle driver sen mitten av sextiotalet sk.sladdskolor i England, där han numer bor i Felixstowe, och Sverige. Skolor som blivit mycket populära bland speedwayintresserade i alla åldrar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125